Naslovnica Lifestyle Chemtrailovi sve češći na nebu iznad Like

Chemtrailovi sve češći na nebu iznad Like

6
Chemtrails
Chemtrails

Premda su chemtrailovi prvi puta u svijetu zabilježeni osamdesetih godina 20. stoljeća zadnjih godina sve su češća pojava na nebu iznad Lijepe naše.

Chemtrailovi su tragovi koje na nebu ponekad za sobom ostavljaju zrakoplovi, a služe raznim namjenama, neki alalitičari smatraju da služe trovanju ili nekoj vrsti kontaminiranja svekolikog pučanstva…

Prvi put su identificirani kao potencijalno opasni ranih devedesetih, od strane istraživačkog novinara Williama Thomasa, koji je na internetskoj stranici Jeffa Rensea napisao: “Chemtrailovi (CT) isprva izgledaju kao obični tragovi, ali su puno deblji te se prostiru nebom i često su poslagani u određenim obrascima kao što su X, mreža, dijagonalno presijecanje ili paralelne linije. Umjesto da se brzo rasprše, chemtrailovi se šire i kapaju. U 30 ili manje minuta, one se pretvaraju u magličaste formacije koje se spajaju, tvoreći tanki bijeli veo ili ‘lažni oblak’ tipa cirus, koji se zadržava na nebu satima.”

Mnogi ‘znalci’ tvrde da se kemijski i/ili biološki agenti na taj način oslobađaju u atmosferu. Postoje i nagađanja koja kažu da se u atmosferu ubacuju i metalni oksidi, koji reflektiraju sunčevo svijetlo, i time sprječavaju globalno zatopljenje i ublažavaju efekt staklenika. No to je jedna od blagonaklonih teorija.

Ovih dana nebo iznad Like prepuno je chemtrailova, no hoće li se u Hrvatskoj provesti rasprava na tu temu kao u Kanadi ostaje da vidimo.

Lika Online

6 Komentari

  1. ja ne kuzim te gluposti.

    pa dovraga kad gori benzin nastaja vodena para i stvara oblake..

  2. Klokani, radi o tome da contrails – tragovi koji ostaju iza aviona i jesu ledeni kristali – samo sto se isti rasprsuju za 15-tak minuta….dok ovi tragovi – koje zovi chemtrails – na nebu ostaju satima…razlika je ocita a i ameri su sami priznali vec da to rade u neke dobronamjeren svrhe.. no stvar je da se u tim plinovitim masama skrivaju opasne kemikalije koje padaju na zemlju.

  3. Nama ostaje jedino da nagađamo i nadamo se da nije ipak ona najgora opcija, jer očito je teško doći do prave istine.

  4. Istina je to da nas sustavno truju, u Afriku su ubacili sidu njih ubijaju,od nas hoće stvoriti bolesnike-ovisnike nije im u interesu odmah nas ubiti jer smo im još kakvo takvo tržište,ovo je jako važna tema o kojoj malo tko govori jer je u igri krupni kapital i moćnici koji vladaju svjetom a za koje nitko ne zna …Izazivaju poplave u jednom djelu svjeta u drugom vrućine i suše a možda i potrese…Strašno…

Comments are closed.