Naslovnica Lovinac Pozitivna energija kao temelj života

Pozitivna energija kao temelj života

1

U Galeriji remek djela Doma kulture Lovinac otvorena je sinoć izložba slika i skulptura zagrebačke umjetnice Marije Ujeviće Galetović. Pred očima mnoštva ljubitelja umjetnosti izložen je tek djelić prebogatog opusa ove dugovječne umjetnice čije su skulpture izlagane diljem svijeta.
U ime domaćina nazočne je pozdravio načelnik Općine Lovinac Hrvoje Račić, dok je o umjetničkom opusu Marije Ujević Galetović govorio Nikola Albaneže, povjesničar umjetnosti iz Karlovca. Marija Ujević Galetović nije krila zadovoljstvo što su njezina djela izložena u doista impresivnom izložbenom prostoru novoga Doma u Lovincu. Obraćajući se publici u nekoliko rečenica oslikala je svoju životnu filozofiju.
-Svijet oko nas prepun je lijepih stvari koje valja upijati i u njima uživati. Zato uvijek treba razmišljati pozitivno jer takav način poimanja svijeta oko nas proizvodi i puno pozitivne energije. Nesretni ljudi su obično narcisoidni i vječno nezadovoljni i njima ništa lijepoga ne „zapinje“ za oko, rekla je između ostaloga ova velika umjetnica.

M. S.

SHARE

1 komentar

  1. Stoje rijec pozitivnost. Svaki onaj koji napravi jedan pozativni rad na danu ima smjeh na licu. Ali pozitivnost nedonosi uspjeh bez teskog rada. Ja mislim da postivanje vrijedi vise nego pozitivnost.
    U zemlji mladoj kao Hrvatsa bit ce pozitivnosi i negativnosti ali bez rada nista. Masta samo prodaje web stranice i novine a rad puni smocnike.
    Kaze Kibo ja is Sarajeva selim u Liku a macak ide zamenom. Bez punog smocnika ni macak nemoze zivjeti. Pzativni potez za obadva.

Comments are closed.