Naslovnica Crna Kronika U Lapcu vraćene dvije puške, neuspjela prevara u Otočcu

U Lapcu vraćene dvije puške, neuspjela prevara u Otočcu

1

Tijekom proteklog vikenda i blagdana (5. – 9. siječnja 2017.) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, šest prometnih nesreća, tri narušavanja javnog reda i mira i dragovoljna predaja oružja.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela i ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Majstora se sumnjiči da je prvoga dana nove 2017. u Otočcu pijan upravljao automobilom i prouzročio prometnu nesreću sa materijalnom štetom, nakon čega je lažno prijavio da mu je prije prometne nesreće automobil ukraden od nepoznatog počinitelja u svezi s čim je u nadležnoj policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu. Podvala nije uspjela.

Dečki su se malo glasnije svađali na području Gospića i Otočca, te potukli na području Korenice.

Dobra vijest na Sveta tri kralja stiže iz Donjeg Lapca. Ondje je građanin dragovoljno predao dvije puške za koje nije imao dozvole, a koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

P. U./ L. O.

SHARE

1 komentar

  1. Jadni narod od straha sve predaje. Cime ce se braniti u potrebi. Constetin je uteko u Tursku i gradio grad ka je uteko iz Rima da spasi glavu poslje pobjedne bitke kod mosta i presao u krscane. izgleda meni da tako i nasi pravoslavci bjeze od vas. Cime ce judi platit za sve dozvole tu. Zivot kosta kao cijli svit a narod zaradjuje jednu sestinu.
    Ja mislim da tu ima sto kamijona oruzja jos posle rata po trapvima i spiljama. Jos sad kad pocmu pljackat kucni porez utece svi odatle.
    Bitce vukova i veprova a najvise krljavi. Pustite pisenje i strasenje naroda neznas stoje gore kad vidis crkvu dase mjesa u politiku ili nasu policiju kad pljackaju svoj narod. Obama je poslao 3000 vojnika u Poljsku doce i kod vas ubrzo sa vasim pisanjem. Mirno lijepo skupa i neboj te se. Nepisite uvjek o oruzju i negativnim vjestima. Sto rad donse vise od smrti. Ja jos nisam vidio niti jednog rodjaka dase digne posle smti. To znaci cuvate mir i ljepotu.

Comments are closed.