“Skupocjeni limeni ljubimci” u posjeti Novalji

Skupocjene jurilice, od kojih neke vrijede više od 5 mil. kuna, nalaze se na turneji kroz Hrvatsku. Krenuli su iz Zagreba prema Istri pa sve do Dubrovnika. Na svom putu stali su u hotel Boškinac gdje su njihovi vlasnici uživali u gurmanskim i vinskim specijalitetima otoka Paga i Novalje.

Radi se turneji kluba SLR club – ekskluzivnog internacionalnog kluba vlasnika Mercedesa SLR klase. Klub broji 2200 članova širom svijeta, a članom se može postati samo ako ste vlasnik SLR Mercedesa. Ovu turneju su nazvali Jadranska turneja (Tour Adriatica) i traje šest dana.

Nastavak ispod oglasa

U svojoj reklami kojom pozivaju svoje članove na ovu turneju ovako su opisali našu državu:

”Zamislite vožnju najrazličitijim krajolicima. Kroz prirodu koja iznenađuje intenzitetom svojih boja: plavi Jadran i bijeli dalmatinski kamen, razvedena obala, bujna zelena unutrašnjost na otvorenim poljima i prekrasnim planinama. U zraku miris rascvjetalog limuna, lavande i bora.
Otkrijte Hrvatsku, zemlju punu kontrasta, zemlju bogate povijesne baštine i prelijepe prirode”.

Mercedes-Benz SLR McLaren je sportski automobil njemačkog proizvođača Mercedes-Benza i engleskog proizvođača McLarena. Ovo je najjači automobil s automatskim mjenjačem u svijetu.
SLR na njemačkom jeziku znači Sport, Leicht, Rennsport, u prijevodu sportski, lagan, trkaći.

M.Š.