„LIKA U FOKUSU“ – sajam u Senju

Lika u fokusu

Lika u fokusu

„Lika u Fokusu“ naziv je dvodnevne sajamske manifestacije koja je održana u Senju, a uz pokroviteljstvo predsjednika Republike zajednički su je organizirali Fotografika iz Maruševca, Grad Senj i senjska Turistička zajednica.
Radi se o godišnjoj sajamskoj manifestaciji koja seli po regiji i promiče Liku kao područje iznimne ljepote, ekološke čistoće i dobre tradicije i na kojoj izlagači predstavljaju svoje poljoprivredno – prehrambene proizvode, a cilj joj je skrenuti pozornost na Liku kao regiju.
Na manifestaciji u Senju svoje proizvode predstavljalo je tridesetak izlagača. Bili su tu proizvođači meda, glinenih posuda, pletenih košara, pripravaka od ljekovitog bilja, nakita, suvenira, proizvoda od mesa i kože. Moglo se je kupiti i cvijeće,  ručni radovi i domaće voćne prerađevine.

U prigodnom svečanom otvorenju sajma sudjelovali su direktor Ureda senjske Turističke zajednice Jurica Žumberac, Tihomir Lipohar u ime organizatora tvrtke Fotografike te senjska plesna skupina Maya’s dance nation.

Nastavak ispod oglasa

A.P.