1. kolo RK Selce – RK Gospić

Nakon 6 tjedana napornih priprema rukometaši su, u nešto mlađem sastavu nego prošle sezone i bez nekoliko bitnih igrača, ušli u novu sezonu. Mlađi kadet Filip Begić prešao je u RK Zamet, nekoliko kadeta je odustalo, dok su stariji ostali bez braće Špehar (Ivan – privatne obveze, Tomislav – kraj karijere zbog ozljede) te Aleksandra Antića (prelazak u RK Selce), no u povratku su ozlijeđeni igrači Marko Šimić i Zvonimir Knežević.

Ekipu čini 20 igrača:
GK: Kolačević (16), Brkljačić (28), Došen (30)
LK: I. Jelić (16), Pielić (14), Brajković (16)
LV: Radaković (22), M. Jelić (27)
SV: Troskot (15), Kovačević (17), Antić (28)
DV: Šimić (30), Šimunić (27)
DK: Paun (19), Milinković (15), Živković (18)
P: Bašić (17), Pavelić (23), Maras (16), Knežević (30)

Liga će brojiti 11 klubova. Nova ekipa je RK Zamet II koja je ispala iz II HRL zapad, a ligu je napustila ekipa Pećina koja će se natjecati u višem rangu.

Naša ekipa sačinjena redom od kadeta je u 1. kolu igrala na gostujućem parketu u Crik venici protiv ekipe Selca.

Unatoč porazu od 17 razlike i rezultatu 36:19 možemo biti zadovoljni viđenim na parketu budući da su neiskustvo i mladost odlučili sve „napete situacije“. Golmana Kolačevića, Pielića (14 godina i 3 pogotka), puno želje, htijenja, borbenosti i i većinom smislenih reakcija tijekom utakmice zasjenilo je neiskustvo i brzopletost koju su domaćini objeručke prihvaćali. Brza igra, želja i htijenje su odlike modernog rukometa koje će nakon par godina iskustva dovesti naše dečke do odličnih rukometaša i sportaša.

L.O.