Biciklistički klub BARKAN – OTOČAC

OTOČAC – 02.07.2016

Pravo sudjelovanja imaju biciklisti i osobe sportskog duha zainteresirane za rekreativnu vožnju od 7 do 77 godina, pojedinci i obitelji. Mlađi od 15 godina mogu sudjelovati na biciklijadi uz suglasnost roditelja.

Mjesto okupljanja i prijave su na središnjem gradskom parku u Otočcu, 02.07.2016., sa  prijavama od 13:00 do 15:15 sati – prijave i uplata kotizacije.

Predprijave od 15.06.-01.07.2016. na e-mail: bk.barkan@gmail.com.

Predprijave moraju sadržavati ime i prezime, god. rođenja i naziv kluba (ukoliko ste član).

Kotizacija: iznosi 20,00 kn za sve učesnike.

Staza biciklijade: Barkanova staza – 42,6 km. Vozi se u grupi uz organiziranu pratnju. Tijekom vožnje birate vozite li cijelu Barkanovu stazu ili kradu varijantu u dužini 13 km.

Start biciklijade: Trg dr. Franje Tuđmana (Gradski park) ispred zgrade Hrvatskog radija Otočac u 15:30 sati.

Bonus doživljaj: U Prozoru, na 5. km staze, pauza uz osvježenje i snimanje milenijske fotografije, u suradnji s poznatim fotografom Šimom Strikomanom, na lokaciji Orešković most.

Učesnicima biciklijade omogudeno je sljedeće: Medicinska pomoć, tehnička pomoć, zajednička večera nakon biciklijade, okrjepa na stazi, (feed-zone), podsjetnik na biciklijadu – majica.

Dodatne napomene: Organizator se obavezuje osigurati stazu i sve ostale uvjete zaključno do 19:30 sati. Vozači voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djelovanje sudionika prema sebi i trećim osobama. Pravo sudjelovanja na biciklijadi ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i prihvaća naše uvjete oslobođenja od odgovornosti. NOŠENJE KACIGE JE ZA SVE UČESNIKE 10. MEMORIJALNE BARKANOVE BICIKLIJADE OBAVEZNO.

D.P.