U Karlobagu je sve spremno za 3.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“ povodom proslave dana Domovinske zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih branitelja. Dvodnevni program proslave kreće na sam dan proslave Oluje u srijedu sa početkom u 18:30 sati kada je organizirano polaganje vijenaca, nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća u crkvi Sv Josipa održati će se misa zadušnica za sve stradale branitelje po kojima je i ovaj turnir dobio ime, večer će završiti u Restoranu Baška Bura gdje je organiziran jednosatni program izvlačenja skupina malonogometnog turnira koji će se održati u subotu 08.08 sa početkom u 16:00 sati u Karlobagu na Općinskom igralištu Laktinac. Na malonogometnom turniru će ove godine nastupiti 9 momčadi i to branitelji naslova SJP Tigrovi, 9.GBR Vukovi, Uvijek Vjerni Gospić, Uvijek Vjerni Knin, MNK Starigrad Paklenica, Policijska Postaja Karlobag, HV 91“ Zadar, Cesarica te domaćini i organizatori turnira MNK Karlobag od kojih se ove godine jako puno očekuje i koji će imati veliku podršku preko 500 gledatelja i posjetitelja koliko ih se očekuje tijekom održavanja samog malonogometnog turnira. Domaćini su se dugo pripremali za ovaj turnir kako organizacijski tako i momčadski kako bi ostvarili što bolji rezultat pred domaćom publikom nakon što su 2013 godine osvojili drugo mjesto koje im je dosad i najveći uspjeh, želja im je ove godine otići do kraja i uzeti naslov pobjednika turnira.

„Dugo smo se pripremali za ovogodišnji malonogometni turnir kako organizacijski tako i momčadski, kako bi ostvarili što bolji rezultat na turniru koji za nas ima veliko značenje pošto se igra za „Heroje Domovinskog Rata“ Hrvatske branitelje koji su stradali u Domovinskom Ratu i želja nam je ove godine otići do samog kraja i uzeti naslov za 20-tu obljetnicu Oluje pred domaćom publikom koja će nam biti velika podrška i naš sedmi igrač rekao nam je voditelj Mnk Karlobaga Ivan Zuanović“.

Suce će i ove godine predvoditi FIFA te ponajbolji Hrvatski sudac Marijo Strahonja a pomagat će mu savezni suci Igor Šuper i Josip Brkljačić te regionalni sudac Stipe Lulić.
Subotnji program će početi već od 16:00 sati programom otvaranja malonogometnog turnira, od 17:00 sati kreće i sami malonogometni turnir utakmicama u skupinama, od 22:00 sata čekaju nas dvije polufinalne utakmice nakon kojih će članovi KN Uvijek Vjerni Karlobag izvesti program u čast svim stradalim braniteljima u Domovinskom Ratu. Utakmica za 3 mjesto na turniru odigrati će se točno u ponoć dok je veliko finale kada ćemo i saznati ovogodišnjeg pobjednika na rasporedu u 00:30 sati. Nakon dodjela nagrada i službenog zatvaranja turnira glazbeni program na samom igralištu Laktinac nastaviti će se do jutarnjih sati uz Dj Vrxxa. Inače ovaj malonogometni spektakl u Karlobagu ima čak medijskih pokrovitelja i sponzora koji su medijskim najavama i vrijednim donacijama podignuli ovaj malonogometni turnir u samoj špici ljetne sezone u Karlobagu na jednu visoku razinu i stoga je i sa pravom najiščekivaniji sportski događaj u Karlobagu. Na turniru se očekuju i brojni gosti i uzvanic . Organizatori Mnk Karlobag i KN Uvijek Vjerni Karlobag nas pozivaju da dolaskom uvećamo ovaj dvodnevni program proslave za sve stradale branitelje koji su svoje živote dali na oltar svoje Domovine.

Program proslave:

05.08.2015. (srijeda)
18:30/ Polaganje vijenaca i paljenje svijeća.
(lokacija: Crkva Sv Karla Boromejskog Karlobag)
19:00/ Misa zadušnica za stradale branitelje u Domovinskom ratu.
(lokacija: Crkva Sv Josipa Karlobag)
20:30/ Izvlačenje skupina malonogometnog turnira.
(lokacija: Restoran Baška Bura Karlobag)

Program proslave:
08.08.2015. (subota)
16:30/ program otvaranja
17:05/ najava svih utakmica turnira i sistem natjecanja.
17:15-22:00/ utakmice po skupinama turnira.
22:00/ govori gostiju i uzvanika turnira.
22:15/ prva polufinalna utakmica.
22:55/ druga polufinalna utakmica.
23:30/ program Uv Karlobag.
23:55/ utakmica za 3 mjesto turnira.
00:30/ Finale turnira.
01:15/ dodjela nagrada i priznanja
01:30/ zatvaranje malonogometnog turnira.
01:45- 05:00/ Summershock Karlobag- glazbeni program.

L.O./I.D.