300 tisuća kuna za Rekonstrukciju Doma kulture u Lovincu

0

Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, koje zastupa ministrica Nina Obuljen  Koržinek, i Općina Lovinac, koju zastupa načelnik Ivan Miletić, sklopili su Ugovor o korištenju sredstava ministarstva, kroz Poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi RH  za 2021. godinu, kojim su Općini Lovinac dodjeljena sredstva u iznosu od 300.000,00 kuna za investicijski projekt Rekonstrukcija doma kulture.

Općina Lovinac se prijavila na Program gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture u 2021. godini, te je među malobrojnim općinama kojima su sredstva odobrena. Sredstva Ministarstva kulture osigurati će početak radova na rekonstrukciji pokrovlja, a ostatak potrebnih sredstava financirati će Općina Lovinac. 

Oglas

U potkrovlju Doma kulture, koje pri izgradnji nije dovršeno, planirana je multimedijska prezentacijska dvorana lovinačkog kraj, te uredi za udruge koje djeluju u Općini Lovinac.

Dovršetkom ovog projekta i otvaranjem Multimedijske prezentacijske dvorane lovinačkog kraja, proširila bi se turistička ponuda Općine Lovinac i poboljšao rad i funkcioniranje udruga. 

L.O.