Ilustracija

U protekla 24 sata (13./14. ožujka 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna prometna nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i dragovoljna predaja streljiva.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica su sinoć prilikom kontrole prometa u Korenici zatekli 34-godišnjaka iz Osijeka kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1,37 g/kg). On je isključen iz prometa, te mu je izdan obavezni prekršajni nalog.

– Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti, priopćeno je iz PU ličko-senjske.           

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom na području Otočca, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Jučer je građanin s područja Brinja dragovoljno predao 470 komada streljiva call.7,62 mm, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

L.O./PULS