4. humanitarna likovna kolonija u Smiljanu „Pogled, pokret, dodir, stisak“

Moto klub Crazy Wolf’s Lika po četvrti put s ponosom organizira likovnu koloniju humanitarnog karaktera pod nazivom „Pogled, pokret, dodir, stisak“.
– Pozivamo sve likovne umjetnike, profesionalce, amatere, entuzijaste svih profila i likovnih izričaja (slikarstvo, crtež, grafika, skulptura, fotografija, novi mediji…), naročito bikere-likovnjake, da 30. i 31. svibnja 2015. dođu u 10.00 h u pitoreskni Smiljan nadomak Gospića na poticajno druženje i kreativan rad u prirodi. Domaćini MK Crazy Wolf’s nude smještaj, hranu i osvježenje svim sudionicima. Ove se godine mole zainteresirani umjetnici da ponesu vlastiti materijal i pribor za rad, kazala nam je Ana Sekso, koordinator projekta.
Ovogodišnja je likovna kolonija u znaku pogleda, pokreta, dodira i stiska- bikeri i likovnjaci ujedinjuju se po četvrti put s plemenitim ciljem da pomognu svojim sugrađanima oboljelim od multiple skleroze, teške i neizlječive autoimune bolesti koja oboljele, između ostalog, lišava mogućnosti kretanja, slabi motoriku,a time i njihovu radnu sposobnost; mnogi imaju slab vid i znatno im je smanjena kvaliteta života.
Sva djela stvorena na smiljanskoj koloniji bit će predstavljena na popratnoj multimedijalnoj izložbi prodajnog karaktera. Sva prikupljena sredstva od prodaje umjetnina bit će donirana Udruzi multiple skleroze Ličko-senjske županije. Organizatori se toplo nadaju dobrom odazivu i unaprijed zahvaljuju svim sudionicima.

L.O./A.S.