“Za bolju Hrvatsku“ u Otočcu

12

U utorak je u Hrvatskoj započelo prikupljanje potpisa za budućeg predsjednika Republike Hrvatske. U Otočcu oko naše kamere na Trgu Dražena Bobinca zabilježilo prikupljanje potpisa građana za predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović na štandu HDZ-a GO Otočac. Poznato je da svaki kandidat mora imati najmanje 10.000 potpisa. Potpisi će se prikupljati do ponoći 06.prosinca.
„U ova tri dana od kad prikupljamo potpise, zadovoljni smo odazivom građana, i po ovakvom odazivu potpisivanja građana, u Gradu Otočcu možemo očekivati apsolutnu pobjedu naše kandidatkinje za predsjednicu RH. Građani znaju da je HDZ 1990. godine, kad je bilo najteže zajedno sa svim građanima Hrvatske stvorio temelje za budućnost naše djece, za budućnost razvoja naše Domovine, no kako je Hrvatska ponovno u teškoj situaciji, HDZ je jedina stranka koja može preuzeti odgovornost za budućnost“ – kazao je predsjednik HDZ GO Otočac Branislav Šutić.
Predsjednik HDZ-a GO Otočac Branislav Šutić kazao je da sa potpunom odgovornošću može tvrditi, temeljem ovog što se vidi prikupljanjem potpisa, interesom građana koji se javljaju da će njihova kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović u Gradu Otočcu sigurno pobijediti.
Dražen Prša