77. Novosadski sajam

0

Proteklog vikenda pet proizvođača iz Ličko-senjske županije u organizaciji Ličke razvojne agencije LIRA-e, a na poziv bivše konzulice Republike Srbije u Hrvatskoj gđe. Mire Jegdić, prvi puta je sudjelovalo na 77. Novosadskom sajmu poljoprivrede i gospodarstva ( Novi Sad, Vojvodina ).
Nakon prisustvovanja otvorenju Sajma u subotu, druženja i predstavljanja tijekom vikenda, u ponedjeljak je bilo i službeno predstavljanje naših proizvođača, pod jedinstvenim nazivom „Dan Ličko-senjske županije“.
„ Odlučili smo se predstaviti našim najpoznatijim brandovima, a to su rakija, med , mliječni proizvodi, voda i pivo, te brojnim turističkim materijalima s ponudama naše županije. Posjećenost našeg štanda je bila iznad očekivanja, te mislim da smo ostavili vrlo pozitivne dojmove kao i da smo otvorili nove mogućnosti proizvođačima s naših područja u smislu otvaranja novih tržišta za plasiranje proizvoda. Ostvarili smo i neke kontakte s domaćim proizvođačima koji bi se trebali, na naše veliko zadovoljstvo, predstaviti ove godine na izložbi Jesen u Lici.
Prezentacijom turističke ponude naše županije uvjereni smo i u dolazak novih turista s područja Vojvodine, s obzirom da su već u prvim satima razgrabljeni svi promo materijali.“ rekao je Drago Vlainić, ravnatelj LIRA-e.

I.B.

Oglas