8. „Mali medo“ spreman

U subotu, 7.2.2015. godine, je u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću na rasporedu 8. turnir u malom rukometu „Mali medo“. Ove godine još veći i posjećeniji turnir trebao bi ugostiti 45 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine. Natjecat će se u tri kategorije (dječaci 2004. i 2006., te djevojčice 2004. godište) koji će po prvi puta u povijesti turnira igrati na tri terena.
Bogate grupne i individualne nagrade su spremne. Pehari i medalje za najbolje tri ekipe u svakoj kategoriji, individualne nagrade za najbolje igrače i golmane, majice za najbolje petorke, kao i sponzorske nagrade Splitske banke već čekaju na svoje nove vlasnike. Sudionici turnira koji neće osvojiti jedno od prva tri mjesta dobit će diplomu za sudjelovanje.
Turnir iz godine u godinu poprima sve veće razmjere, te izrasta u jedan od većih, ali istodobno i jedan od najorganiziranijih turnira na području Hrvatske budući, uz bogate i kvalitetne nagrade, svaki sudionik ima osiguran topli obrok, svaka ekipa dobije svog vodiča, tu su i štandovi kokica i slatkiša, štand sportske marke s rukometnom opremom Hummel, osiguran je fizioterapeut u slučaju ozljeda, službeni fotograf, snimanje utakmica završnice turnira, maskote koje zabavljaju djecu tijekom cijelog turnira, te još mnogo sitnica koje ovaj turnir čine ozbiljnim i kvalitetnim.
Ove godine se, igrom slučaja, isti dan na Trgu Stjepana Radića u Gospiću u vremenu od 11 do 17 sati održava Festival snjegovića gdje će svi zainteresirani moći, uz prisustvo medija, napraviti svog snjegovića. Ne sumnjamo da će biti puno djece, veselja i zimskih radosti.
Pozivaju se svi znatiželjnici da posjete Gradsku-sportsku dvoranu tijekom subote, 7.2.2015. godine, turnir počinje u 8 sati, otvaranje je na rasporedu u 11 sati, borba za medalje u 17, a dodjela nagrada u 18 sati, a svim sudionicima želimo lijep provod, puno sreće i veselja na, ove godine, sniježnom turniru Mali medo.
L.O./VA

 

Nastavak ispod oglasa

NATJECANJE ODGOĐENO ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA