Grad Gospić uputio je Javni poziv za dodjelu na korištenje kućica za pružanje ugostiteljskih i trgovačkih usluga za vrijeme održavanja manifestacije „Advent u Gospiću 2016.“. Po prvi puta Advent će se u Gospiću održati u parku Kolakovac,  umjesto već tradicionalne lokacije na Trgu Stjepana Radića.

Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, božićne aranžmane, tradicionalne ličke proizvode (med, rakija, suhomesnate proizvode, uštipke i slično) te ostale  prigodne predmete da iskažu interes za sudjelovanjem na manifestaciji „Advent u Gospiću 2016.“.

Manifestacija će se održati u vremenu   od 17.  do 31. prosinca godine, uz  dnevno trajanje Adventa je od 10 sati do 22 sata. Zainteresirani će izlagali svoje proizvode u prikladnim drvenim kućicama s osiguranim strujnim priključkom. Grad Gospić je za ovu prigodu namijenio  devet  drvenih kućica za obavljanje ovih  djelatnosti, od čega jednu za ugostiteljstvo i osam za   prodaju prigodnih proizvoda. Kućice se daju na korištenje bez novčane naknade.

Sudjelovati mogu izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, obrt ili tvrtku, ili su članovi udruge koja u svom statutu ima registriranu prodajnu djelatnost te mogu izdavati račune i provoditi fiskalizaciju. Prednost imaju izlagači s područja Grada Gospića. Prijaviti se mogu sve pravne i fizičke osobe te ugostitelj zaključno do  3. prosinca  ove godine.

Više informacija možete dobiti upitom na e-mail adrese:
t.z.gospica@gs.t-com.hr; marta.grguric@gs.t-com.hr

L.O.