Advent u Otočcu – poziv izlagačima za sudjelovanje na Božićnom sajmu

Već tradicionalno 5. po redu „ADVENT U OTOČCU“ – božićni sajam održati će se u Otočcu u dane 17. i 18. prosinca 2011. (subota i nedjelja).

Uspješna suradnja HGK – ŽK Otočac i Grada Otočca nastavlja se dalje, s posebnim naglaskom na širenju partnerstva na planu organizacije. ‘Božićni sajam’ održati će se u velikom grijanom šatoru u središtu Otočca, na kojemu u predblagdanskom okruženju želimo okupiti sve naše poslovne partnere, poduzetnike, institucije, udruge i pojedince s kojima uspješno surađujemo tijekom godine, te zajednički našim sugrađanima omogućiti zanimljivo druženje, uz božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi im božićni program darova, ukrasa i sl. proizvoda vlastite proizvodnje iz svih krajeva Hrvatske.

Nastavak ispod oglasa

Svrha ove manifestacije je doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije vezane uz Grad Otočac. Cilj nam je:skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu u Hrvatskoj općenito; približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača; poticati građane na aktivnije uključivanje u očuvanje vrijednosti vlastite proizvodnje; stvoriti još jednu priliku postojećim proizvođačima, tvrtkama, obrtnicima i udrugama diljem Hrvatske da prikažu svoj rad, da se međusobno bolje upoznaju, razmjene iskustva i ideje te planiraju buduće zajedničke aktivnosti na dobrobit zajednice.

Izložbeno-prodajni sajamski dio ‘Adventa’ obogatit ćemo kulturno-zabavnim programom i tradicijskom gastronomskom ponudom.

Ukoliko ste proizvođač zainteresiran za izlaganje (i prodaju) na Božićnom sajmu, ljubazno molimo da izvršite svoju prijavu do 30. studenog 2011. godine u HGK ŽK Otočac.

Prijavljene izlagače naknadno ćemo direktno obavijestiti o svim potrebnim detaljima vezanim uz način dolaska, parking, mogućnost smještaja, detaljima samog programa i konačnoj veličini raspoloživog izložbenog prostora, sukladno broju zaprimljenih prijava i iskazanim potrebama izlagača.

Sajamski dio ‘Adventa u Otočcu’ održati će se na Gradskom trgu u ulici Kralja Zvonimira ispred zgrade Gackog pučkog otvorenog učilišta, u grijanom šatoru. Sudjelovanje na božićnom sajmu je besplatno, a izlagači se svojom prijavom sudjelovanja obvezuju na sudjelovanje prvog i drugog dana manifestacije.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja zainteresirani izlagači mogu dobiti u HGK ŽK Otočac na slijedeće kontakte:Irena Banić i Frana Lokas, stručne suradnice, HGK – ŽK Otočac, tel./fax. 053/771-001, e-mail: ibanic@hgk.hr, flokas@hgk.hr.

( b )