After Beach Festival u Papayi za vrhunac sezone

Novalja – Vrhunac ljetne sezone 2012. je ipred nas. Klub Papaya u iduća tri dana očekuje atraktivan After Beach Festival koji se od 01. – 03. srpnja u terminu od 16 – 20 sati održava na centralnoj pozornici na kojoj nastupaju Thomas Gold, Alex Kenji i Freemasons. Uz DJ-e kao posebna atrakcija nastupi su performera jedinstveni u ovom dijelu Europe.

Ususret Festivalu u posljednja 24 sata u klubu se s društvom zabavljala i svjetski top model Helena Šopar, TV urednik Siniša Kovačić sa suprugom Andrijanom, manekeni Vedrana Linardić i Marijo Anić Kremić, Survivor Radovan Stošić i mnogi drugi.

Nastavak ispod oglasa

AFTER BEACH Festival 2012.

01.08. 2012. // Thomas Gold je u samo nekoliko godina postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednjih godinu dana u svijetu glazbe prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima poput onog Delirium Silence, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima poput Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu, i dr. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.

02.08.2012. //
Alex Kenji DJ i producent pravog imena Alessandro Bacci međunarodno je priznat kao jedan od vodećih ljudi DJ svijeta s desetogodišnjim iskustvom. Posljednjih godina izdaje brjne singlove koji oduševljavajupubliku idljem svijeta. Njegova je glazba house i tech house smjera. Na ovogodišnjem predstavljanju kluba Papaya u Londonu Alex je nastupio u 02 areni i najavio ovoljetni nastup u Papayi.

03.08. 2012. // Freemasons su britanski glazbeni dvojac iz Brightona. Producenti Russell Small i James Wiltshire zajedničku su suradnju započeli prije šest godina i od tada se ne silaze sa svjetskih top lista brojnim remixevima koji su ih i proslavili. When the heartache is over Tine Turner, Mesmerized Faith Evans, Déjà vu Beyonce, inače nominiran za američki Grammy, Work Kelly Rowlad samo su neki od njihovih svjeskih uspješnica. Dinamičan DJ dvojac u Papayi nastupa godinama, a upravo su nastupi na After Beach Festivalu upisani u povijest kao jedni od najboljih provoda godine.

Lo