Akcija „ Kupujmo hrvatsko 2013.“

Nastavak ispod oglasa

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja najveću i opće poznatu nacionalnu akciju „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“, kojima promovira sve hrvatske kvalitetne proizvode, poglavito nosioce prestižnih znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“.

Akcija “Kupujmo hrvatsko” započela je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi te im se od tada dodjeljuju znakovi “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”. Ova manifestacija započela je u sklopu Projekta vizualnog označavanja proizvoda, a do danas je dobila razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem. Njezin najširi cilj je nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima. U sklopu akcije „Vrijedne ruke“ Komora nastoji promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-e te pojedince koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija “Kupujmo hrvatsko” i „Vrijedne ruke“ prepoznata je i prihvaćena kod svih naših građana. Cilj Akcije je dati dodatni poticaj hrvatskom gospodarstvu za povećanje proizvodnje, novo zapošljavanje uz jačanje svijesti potrošača da kupnjom hrvatskih proizvoda pomažu razvoj domaće proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta.

Za HGK – Županijsku komoru Otočac predviđeno je održavanje Akcije „Kupujmo hrvatsko“i „Vrijedne ruke“ 11. rujna o.g. u Otočcu (srijeda) od 09,00 – 14,00 sati na trgu ispred Gackog pučkog otvorenog učilišta.

HGK ŽK Otočac/D.P.