ZAGREB/GOSPIĆ – Kako  neslužbeno doznaje portal Lika online danas je od strane odvjetnika koji zastupa dr. Darka  Milinovića  vlasnik i urednik portala “Slobodna Lika” Željko Popović prijavljen USKOK-u.

Odvjetnik traži da se ispita Željko Popović kako bi USKOK utvrdio relevantne činjenice zbog teksta koji je objavio portal „Slobodna Lika“, gdje  spomenuti novinar tvrdi da je netko u ime Milinovića platio 500.000 kn agenciji IPSOS PULS “da stvori javnu sliku da spasi sebe i Petra Krmpotića“. Ukoliko USKOK utvrdi da te informacije nisu točne, uslijediti će kaznena prijava protiv Željka Popovića. 

Portal Lika online doznaje kako navedeni tekst vrvi neistinama, a u prilog tome svjedoči i to da je nakon demantija od strane Milinovićeva odvjetnika promijenjen naslov članka, ali je odvjetnik “spremio” tekst izvorne verzije. Neslužbeno doznajemo i to da Milinović širi svoj odvjetnički tim, budući da je sada odlučio tužiti portal „Slobodna Lika“ za još nekoliko inkriminirajućih tekstova, a među njima i onaj u kojem se spominje da je Milinović za “kiki-riki omogućio Petru Krmpotiću kupnju stana”. Ovu informaciju Milinović nije htio potvrditi, ali je dodao da će poslati demanti na navedeni tekst, što gotovo potvrđuje da će Milinović prijaviti Željka Popovića USKOK-u i po tom pitanju.

Nakon svega, ako se dokaže da su Popovićevi tekstovi bili samo plod  bujne mašte, postavlja se pitanje tko stvarno stoji iza toga pisanja.

L.O.