Na portalu Lika Express čiji je vlasnik bio Milan Tomašević, a sada kako govore je glavni urednik njegova supruga, čitamo da gospićki HDZ ne zna je li na nebu ili na zemlji. Možemo se složiti da je HDZ Grada Gospića u zadnjih godinu dana imao određenih problema, ali se konsolidirao i čvrsto drži uzde u Gradskom vijeću i danas je još jednom pokazao da je na strani građana grada Gospića.

Ako se ne zna gdje je HDZ, odnosno je li na nebu ili na zemlji, kako piše taj portal, zna se gdje je uhljebljen Milan Tomašević. On je dobio posao na Radio Gospiću, a njegova supruga je uhljebljena kao predsjednik Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Gospić.

Zato ne čudi ovako pisanje Tomaševića koji čak konstatira da će propasti projekti. To je valjda način na koji bi se trebalo braniti nesposobnost Karla Starčevića, čovjeku kojem je ukidanje prireza bilo jedno od glavnih obećanja u kampanji. Tomaševiću i Starčeviću ne znači ništa što će 4200 zaposlenih građana i 1058 umirovljenika dobiti veće plaće odnosno mirovine.

L.O.