Alesso za kraj prestižnog MTV DJ Festivala u Novalji

Novalja – Prestižni MTV DJ MAG Festival u novaljskoj je Papayi priuštio nezaboravne trenutke brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta. U tri festivalska dana nastupili su i AN21 i Max Vangeli, Cadenza Showcase i Joachim Garraud. Najpoznatija svjetska glazbena televizija MTV godinama prati događanja u klubu Papaya, a slike s ovogodišnjeg Festivala obići će cijeli svijet, te tako još jednom poslati jasnu poruku o Hrvatskoj i Novalji kao jednoj od vodećih turističkih destinacija s bogatim i glazbenim programom koji uključuje nastupe vodećih DJ-a svijeta. Nekoliko tisuća posjetitelja Alessa je proglasio kraljem Papaye, a tulum je trajao do svitanja zore.

 “Prvi put sam u Papayi i iznenađen sam reakcijama Vaše publike. Osjećao sam se kao da sam ovdje godinama i kako da se svi već jako dobro znamo. Atmosfera je bila sjajna i ovo je defitnitivno jedan od mojih najdražih nastupa ovog ljeta..“ – izjavio je razdragani Alesso.

Nastavak ispod oglasa

Deseta jubilarna sezona 30. najboljeg kluba na svijetu za 2012. godinu Papaye (DJ MAG), te rekordna posjećenost govori kako će ovo biti sezona za pamćenje. O klubu Papaya i ove godine izvještavaju brojni domaći i inozemni mediji, a u tijeku je i snimanje dokumentarnog filma o deset godina destinacije plaže Zrće i kluba Papaya. MTV DJ MAG Festival nije propustila ni australska manekenka hrvatskog porijekla Maria Ricov koja je Papayu posjetila prvi put i oduševljena najavila povratak i iduće godine.

LO