Ana Manjerović kandidat stranke LiPO za zamjenicu župana

Stranka LiPO oglasila se priopćenjem koje potpisuje glavni tajnik Alen Zorić. Prenosimo ga u cijelosti.

-Danas je predsjedništvo stranke LiPO jednoglasno doneslo odluku da kandidatkinja za zamjenicu Župana  bude Ana Manjerović  iz Otočca. Na taj način zapravo i Otočac i Brinje dobivaju kandidata za dožupanicu.

Ana Manjerović, po struci je diplomirani kroatolog i sociolog

Školovala se u Zagrebu. Po završetku fakulteta vraća se u Brinje i zapošljava u Općini Brinje gdje je  petnaest godina  radila na poslovima  društvenih djelatnosti i medijske promocije.

Posljednjih godinu dana obnaša dužnost predstojnice Doma za stare i nemoćne osobe Ličko-senjske županije, Podružnica Otočac.

Ova rođena Brinjka, udana je i majka jedne djevojčice, te s obitelji živi u Otočcu.

Od malih nogu, pa do danas aktivna je u lokalnoj zajednici. Uključena je u rad Gradskog društva Crvenog križa Otočac gdje je potpredsjednica društva. Aktivna je i u svojoj župi Brlog, kao član Pastoralnog vijeća. Dolazi iz obitelji dobrovoljnih vatrogasaca i posebno je ponosna na angažman u DVD-u Brinje gdje je tajnik društva. Bila je vijećnica Županijske skupštine i potpredsjednica u dva mandata te vrlo dobro poznaje funkcioniranje sustava lokalne i regionalne samouprave. Ana Manjerović je i potpredsjednica stranke LiPO.

S poštovanjem,

Glavni tajnik stranke LiPO

Alen Zorić