NOVALJA Dabo i Milinović istaknuli snagu stranke LiPO i najavili zajednički put do pobjede!

U Novalji je sinoć održan predizborni skup stranke LiPO na kojem su uz domaćine nazočili i predsjednik stranke LiPO i kandidat za župana Darko Milinović, kandidatkinja za zamjenicu Ana Manjerović i glavni tajnik stranke Alen Zorić. Zorić je prvi pozdravio skup govoreći o političkoj stranci LiPO i njezinom osnutku. Ana Manjerović, kandidatkinja za zamjenicu župana napomenula je kako je stranka sadašnjosti i budućnosti Ličko-senjske županije, a ogleda se u snazi kroz položaj žena u stranačkoj hijerarhiji.

„Kada vidim sve što je, mogu slobodno reći, moj prijatelj Ante Dabo napravio i kada vidim njegov program uvjerena sam da je on sadašnji i budući gradonačelnik Novalje,“ istaknula je Manjerović.

Nastavak ispod oglasa

Ante Dabo još je jednom podsjetio na milijunske projekte koje je sa svojim timom, sposobnih i profesionalnih ljudi napravio za Novalju.

„Ne dozvolite da ona rušilačka politika, politika dijeljenja ima bilo kakav utjecaj u političkom životu našeg grada i  županije. Župan Milinović i ja idemo zajedno dalje jer mnoge projekte kao što je nadogradnja osnovne škole bez sinergije grada i županije ne možemo ostvariti,“ istaknuo je Dabo. Predstavio je i svoju listu satkanu od mladosti, iskustva, stručnosti koja je kroz sve osobine kandidata ogledalo grada Novalje, kazao je.

“Od samorca škuro, Na planini grom gromi, Na kolanu zvon zvoni, U Pagu se sol topi,A Novalji… lipo. Ča van se čini, kako ovaj likota, vaš župan, vašim dijalektom, vašim srcem voli Novalju, započeo je govor predsjednik stranke LiPO Darko Milinović koji je zbog novaljskog dijalekta dobio ovacije.

„Voditeljica Ana upitala je kada je ona recitirala ovu pjesmu, sto politika ima s poezijom,“ rekao je Milinović. „Ima, ima,“ obratio se Milinović Ani,“ kada tu poeziju piše najjača politička stranka u Ličko-senjskoj županiji stranka LiPO. Mi smo kao poezija iz razloga što se nismo okupili i nismo stvorili najjaču političku stranku na platformi protiv bilo koga već na platformi okupljanja i zato danas imamo gotovo 2,5 tisuće članova. Meni slogan ne treba, ja znam da Ante i ja idemo zajedno do pobjede u nedjelju ,“zaključio je Milinović.

L.O.