Ante Dabo predstavio kandidaturu: „Milijunski projekti najbolji odgovor onima koji iznose neistine“

Zamjenik predsjednika stranke LiPO i aktualni gradonačelnik Novalje Ante Dabo u novootovrenom Kulturnom centru Gozdenica predstavio je danas svoj program za iduće 4 godine. Riječ je o centru moderne tehnologije koji je otvoren prije 3 dana, a koji je rezultat rada gradskih stručnih službi i čija vrijednosti iznosi 19 milijuna kuna.

Predstavljanju programa nazočio je i predsjednik stranke LiPO i kandidat za župana Darko Milinović te potpredsjednica stranke i kandidatkinja za zamjenicu župana diplomirani kroatolog i sociolog Ana Manjerović.

Nastavak ispod oglasa

Ante Dabo govorio je o milijunskim projektima koji su realizirani u njegovom četverogodišnjem mandatu, među kojima je aglomeracija u iznosu od 351 milijun kuna, Poduzetnički centar Ragan 12,5 milijuna kuna, proširena poduzetnička zona 10 milijuna kuna, proširenje vrtića 12,5 milijuna kuna, vatrogasni dom 9 milijuna kuna i mnogi drugi manji projekti. Najavio je daljnje projekte s kojima će jačati gospodarski, infrastrukturno, sportski i kulturno grad Novalju. U pripremi je i nova strategija razvoja grada Novalje koja će poslužiti za nove aplikacije za europske fondove. „Nemojte nasjedati neistinama koje se šire, a naša stranka LiPO nije osnovana da bi blatila druge kao što neki rade, već da gradi partnerski odnos sa svima“, zaključio je Ante Dabo pozvavši birače 16.5. na izbore očekujući izbornu pobjedu.

ANA MANJEROVIĆ : „PONOSNA SAM ŠTO DIJELIM ISTE POLITIČKE STAVOVE, KROZ STRANKU LiPO , S VAŠIM GRADONAČELNIKOM“

Nazočnima se obratila i Ana Manjerović „Ponosna sam što dijelim s gradonačelnikom Dabom zajedničke političke stavove utjelovljene u prvu regionalnu stranku na ovim prostorima, stranku LiPO koja je ujedinila Ličane, primorce i otočane u jednu prekrasnu zajedničku priču koja će uroditi pobjedom na predstojećim lokalnim izborima. Čestitam vam Novaljci jer imate pravog čovjeka na pravom mjestu, imate gradonačelnika s vizijom razvoja grada“, istaknula je Manjerović.

MILINOVIĆ : „IMAM ZA VAS EKSKLUZIVU, OD DANAS NAS JE PREKO DVIJE TISUĆE“

Kao što smo rekli na predstavljanju je nazočio predsjednik stranke LiPO dr. Darko Milinović. Najprije se obratio voditeljici Ani koja je rekla da stranka LiPO broji gotovo 2000 članova.

„Evo svima ekskluzive, od danas smo premašili brojku 2000 članova i najjača smo politička stranka u Ličko-senjskoj županiji. Da moj prijatelj, a vaš gradonačelnik, nije prihvatio novu političku platformu LiPO, nje ne bi bilo, svjestan činjenice da je Novalja uz Senj i Karlobag, jadranski dio županije, dodana vrijednost našoj stranci. Oni koji nemaju program jedino znaju strašiti da je najbolje da lokalna i nacionalna vlast budu istog političkog predznaka, strašeći da bi mogli biti blokirani projekti ukoliko ne bude tako. Najbolji odgovor stiže iz grada Novalje koja je po povlačenju EU sredstava po glavi stanovnika među najboljima, a odgovor su dobili i službenim podatkom prije nekoliko dana da je Ličko-senjska županija najbolja po povlačenju EU sredstava po glavi stanovnika. I meni i Anti Dabi smiješi se pobjeda u prvom krugu, „zaključio je Milinović.

L.O.