Ante Matić nastupa na 5.MT “Heroji Domovinskog rata” u Karlobagu!

Foto: Facebook

Organizatori 5.MT “Heroji Domovinskog rata” u Karlobagu jutros su upoznali javnost o glazbenom iznenađenju koje će nastupom uveličati ovaj turnir. Riječ je o Anti Matiću. Ante će u Karlobagu na Herojima Domovinskog rata otpjevati nekoliko svojih najvećih glazbenih hitova u stankama između utakmica.

Matić se glazbom se bavi cijeli život, u profesionalne glazbene vode uveo ga je prijatelj Mate Bulić. Prvu pjesmu snimio je 2006. godine. Radi se o ljubavnoj baladi “Bit ćeš moja” koju je posvetio svojoj supruzi Marini. Od tada marljivo radi i gradi svoju glazbenu karijeru.

U vrijeme zabrana koncerata Marka Perkovića Thompsona njegova osobnog glazbenog i privatnog uzora s pratećim bendom nastupa diljem Švicarske te je bio aktivan u nastojanju da se zabrana ukine. Tada je gotovo preko noći stekao popularnost.

U zadnjih nekoliko godina aktivnije posvećuje glazbenoj karijeri. U vrijeme posjeta Vukovaru, Gradu Heroju u njemu se rađa ideja o snimanju pjesme posvećene žrtvi tog hrvatskog simbola. Ideja se pretvorila u stvarnost 2009. godine kada snima svoj najveći hit “Križevi Vukovara”, koja je i danas aktualna i vrlo popularna.
Uz pjesmu Križevi Vukovara, široj javnosti predstavlja se pjesmama “Ja nisam prodana duša”, te “Vila Velebita”.

L.O./I.D.