Nema kraja lažima i obmanama koje ovih dana u službi Ante Podnara provodi portal Slobodna Lika. Tako se danas čitateljima tog portala obratio “anonimni(A.) pisac(P.)” čiji identitet svi znamo uratkom u kojem hvali trenutnu garnituru, točnije samog načelnika i njegovo visoko obrazovanje. Ovim putem želimo napomenuti kako u niti jednom trenutku cilj naših pisanja nije bio kako to Podnarov osobni izvjestitelj Ž. Popović piše udar na sustav ili na MUP. Ne, naš cilj bio je raskrinkati i pokazati istinu onakvom kakva jesti, i pokazati na točan uzrok svih problema u ličkoj policiji: Antu Podnara.

Jeste li znali da je crna Škoda službeno vozilo načelnika PU Ante Podnara?

Jedna od većih bedastoća koju smo imali prilike pročitati u proteklih nekoliko mjeseci je izjava načelnika ličke policije Ante Podnara kako njegov službeni automobil poznaje čitav grad i županija. Isto tako, komunalni redar koji je na službenu Škodu nalijepio kaznu morao je znati da je to Podnarov auto. Zašto bi netko uopće pomislio da je crna Škoda  bez ikakvih policijskih oznaka vozilo načelnika PU ličko-senjske? Ponovit ćemo još jednom, bez da je uvedeno u terminal poduzeća Komunalac to je vozilo bilo dužno platiti parking.

Lička policija izrazito profesionalna, glavni problem je Ante Podnar koji od nje radi svoju prćiju!

Nema kafića u Gospiću u koji kada dođemo se ne spominju načelnika PU “što je ovom Anti Podnaru, što mu sve ovo treba kad ima i previše svojih privatnih problema.”
Lički policajci su momci i djevojke za primjer po ljubaznosti i profesionalnosti, ali nad sobom imaju načelnika koji od policije želi napraviti svoju privatnu prćiju.

Ante Podnar kadar SDP-a i čovjek od povjerenja Ranka Ostojića i Željka Jovanovića!

Nije tajna da je Ante Podnar na mjesto načelnika ličke policije došao intervencijom SDP-a i Ranka Ostojića, u isto vrijeme dok je portal Slobodna Lika ispaljivao otrovne strelice prema svim mogućim protukandidatima nazivajući ih invalidima i sl.. Podnar se je dugo hvalio kako je na to mjesto došao zbog svoje stručnosti. Cijeli grad, županija i šira okolica zna kako je tada imenovan Ante Podnar. A imenovan je tako jer su u Antu Podnara najviše povjerenja imali SDP-ov dvojac Ranko Ostojić i Željko Jovanović, za koje je kako mnogi kažu morao obavljati poslove.

Ante Podnar sprema udar na medije kao što je to učinio sa slučajem gradonačelnika Krmpotića?

Slučaj gradonačelnika Krmpotića čiji je predmet na obradu poslala lička policija rukovođena Antom Podnarom, a koji je odbačen od strane DORH-a u Karlovcu još je jedan od dokaza politizacije policije. U svojoj izjavi za portal direktno Ante Podnar navodi kako je napad na njega politički motiviran. Hoće li nam načelnik Podnar reći koja se to politika s njim obračunava?

U proteklih nekoliko dana Gospićem je prozujala vijest o tome kako Ante Podnar priprema udar na medije koji su pisali o slučaju napada na komunalnog redara. Neslužbeno doznajemo da Podnar pokušava iskonstruirati dokaze i optužiti portale i njihove urednike Lika online i GS Press za nekakve financijske malverzacije. Vrijeme će pokazati jesu li glasine bile točne. Ako jesu, biti će to dokaz da živimo u opasnim vremenima!

H.J./L.O.