Balkan’s Finest Competition na Željavi oduševio publiku i natjecatelje!

Na bivšem vojnom aerodromu Željava danas je održan prvi dan automobilskog spektakla Balkan‘s Finest Competition.

Balkan’s Finest u organizaciji auto kluba NLO 505 na samom otvorenju oborio je nekoliko rekorda. Kada je u pitanju Croatian Drift Challenge, nikada do sad na tom natjecanju nije sudjelovao toliki broj vozača koliko ih se danas okupilo na Željavi – čak 43 natjecateljske ekipe.

Nastavak ispod oglasa

Na utrkama street racea također su ostvareni fantastični rezultati, a pista dužine 2,6 kilometara oduševila je publiku i natjecatelje. Od organizatora doznajemo da je event posjetilo 5777 posjetitelja, što je ispunilo sva očekivanja, a s obzirom na veliki interes ništa manji broj se ne očekuje i sutra.

Automobilski spektakl na Željavi otvorili su župan ličko-senjski Ernest Petry, premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić, načelnik Općine Plitvička Jezera Ante Kovač i ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička Jezera Tomislav Kovačević.

U nastavku večeri održan je koncert benda Teška industrija, a odlična zabava na Željavi posjetitelje očekuje i sutra kada je na rasporedu nastavak na ovim prostorima dosad neviđene oktanske avanture.

L.O.