Zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke MB 365 Milan Bandić posjetio je danas Gospić. U društvu najbližih suradnika u povodu Međunarodnog dana žena Bandić je na gospićkoj placi ružama darivao pripadnice ljepšeg spola.

– Došlo je vrijeme da se u Lici dogode promjene. Mi smo danas ovdje zbog nesuglasica oko izbora ravnatelja Plitvičkih jezera. Mi nismo za osvete, svađu niti podmetanja. Ljudi u Lici su vrijedni i dosta im je praznih priča. Treba reći ne politici “sektašenja”. Uvijek se pojave „naši i vaši“. Ličani su vrlo pametni ljudi. Na njima je odluka, jer što budu željeli tako će i dobiti, kazao je Bandić istaknuvši kako Lici treba vratiti dostojanstvo.

Nositeljica liste stranke MB 365 Danijela Bogić kazala je kako u Lici vlada rasulo.

-Danas nakon 28 godina slušamo o prebacivanju političke odgovornosti za rasulo koje ovdje vlada. Ljudima je dosta prebacivanja krivice. Dosta im je stranačkog i svakog drugog nepotizma, friziranja rezultata, dosta im je neimaštine i beznađa. Mi smo okupili mlade i školovane ljude koji se nigdje nisu ogriješili. Nadam se da ćemo ulaskom u Županijsku skupštinu dati svoj doprinos jednoj novoj Ličko-senjskoj županiji, rekla je Bogić.

Posjetom Gospiću Bandićeve aktivnosti u Lici nisu završene. Kako je najavljeno, večeras će u restoranu Macola u Korenici stranka MB 365 svečano obilježiti dan žena.

L.O.