Bavio bi se državnom politikom, a nije u stanju asfaltirati ulicu

Ilustracija

Iako se najmlađi stanovnici Like pomalo ljute na suhu zimu bez snijega, utoliko se ovakvoj situaciji vesele pripadnici Zimskih službi. Vesele se svi oni koji nas dulje od pola godine uvjeravaju da će se Budačka drndalica asfaltirati čim dođe proljeće. U ovoj godini još nismo u Gospiću vidjeli niti pahulje snijega niti kap kiše. Bilo je i dva tjedna lijepog sunčanog vremena. Ljudi koji se razumiju u asfaltiranje tvrde kako se Budačka drndalica već mogla nekoliko puta asfaltirati, ali ništa od toga.

Bit će da tu netko sve nas mulja. Najbliže istini svakako su spekulacije po kojima je nestalo novaca za asfaltiranje. Tu čak ne pomaže niti „harač“, odnosno prirez. Uglavnom, teški demokrati i legalisti iz Gradske vlasti nisu nam još uvijek dali suvisla pojašnjenja zbog čega se s asfaltiranjem toliko kasni. Ili smo se mi malo zabunili tražeći isitnu, a Gospić je zapravo privatni grad? Drndajmo se mi i dalje, ko nam je za to kriv. Mi sami!!!

Nastavak ispod oglasa

I dok u svojim javnim nastupima aktualni gradonačelnik i predsjednik HSP-a Karlo Starčević pokazuje ambicije za visoke državne funkcije, i da se “njega nešto pita”, stvarnost je dijametralno suprotna – on nije u stanju već jednom završiti Budačku ulicu. Zamislite da nam takvi rade neke ozbiljnije državne projekte.

L.O.