Besplatni edukacijski programi u prirodi u Lici u vrijeme Uskršnjih praznika

U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića, mladi iz cijele Hrvatske, sudjelovati će u zanimljivim programima iskustvenog učenja u prirodi, bez tehnologije, te kroz timske zadatke, grupni rad, izazove u prirodi (orijentacija, noćenje u prirodi, kuhanje na vatri), razvijati osobne i socijalne vještine, te vještine snalaženja u prirodi.

„Program je izvrsna opcija za mlade da provedu dio Proljetnih praznika u kvalitetnom okruženju i nauče više o svojim sposobnostima, osobnoj odgovornosti i timskom radu te steknu nova prijateljstva i lijepe uspomene.“ izjavljuje Lana Novosel, voditeljica projekta

Nastavak ispod oglasa

Sa grupama rade licencirani Outward Bound instruktori.

  1. program od 3. – 8.4.za polaznike od 16 – 19 godinaprovodi se kroz projekt „Otkrij svoj potencijal i aktiviraj se“, uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, prijave na:

www.outwardboundcroatia.com/obc-proljetna-pustolovina-otkrij-svoj-potencijal-i-aktiviraj-se-2018/

  1. program od 4. – 8.4.za mlađe polaznike od 13 – 15 godina, provodi se kroz projekt „Prihvati izazov – spoznaj sebe“, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, prijave na:

https://www.outwardboundcroatia.com/obc-proljetna-pustolovina-prihvati-izazov-spoznaj-sebe-2018/

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bound-a – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi, koja već 75 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta.

OBC već 12 godina provodi ovakve jedinstvene programe u Hrvatskoj. OBC programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija.

L.O./L.N.