BILO JE I VRIJEME Raspušten gospićki SDP! Maras na facebooku izvrijeđao predsjednika županijskog SDP-a

SDP Ličko-senjske županije sinoć je raspustio svoju organizaciju u Gospiću. Za povjerenika stranke imenovan je Krešimir Benković.

U razgovoru za Telegram bivši šef gradske organizacije Nikola Maras ističe da su raspušteni jer su u četvrtak dali podršku četvorici nedavno suspendiranih članova Predsjedništva SDP-a te zatražili unutarstranačke izbore u SDP-u.

Nastavak ispod oglasa

Zanimljivo je i to da je upravo predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski na nedavnom Glavnom odboru stranke predložio suspenziju četvorke iz Predsjedništva.

Maras koji je u lokalnoj javnosti poznatiji kao gubitnik gotovo svih dosadašnjih izbora na svom je facebook profilu izvrjeđao predsjednika SDP-a Ličko-senjske županije. Maras Zrinskog naziva “kvislingom” koji je kako je napisao za povjerenika postavio bivšeg HDZ-ovca Krešimira Benkovića.

Zanimljivo je i to da se Maras sve do neodavno kleo u stranačkog kolegu Benkovića i koristio ga za podmukle napade na HDZ-ovu vlast. Izgleda da je ljubav “pukla” kada se Benković umjesto za Marasa odlučio za Zrinskog.

L.O.