Iločki Podrumi

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Dubrovnika do Pule okupile su se na u Loparu na otoku Rabu za finalni izbor Kraljice Jadrana 2015. koji će se održati u petak 14.08.2015. na prekrasnoj velikoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelj kojeg samo možete poželjeti – hotelsko poduzeće IMPERIAL d.d. Rab, Općina i turistička zajednica Lopar te poznata vinarija Iločki podrumi koji su bili i domaćini prvog fotosessiona te ugostili finalistice u prekrasnoj rezidenciji.

Voditeljske titule večeri su poznate nam ljepotice Matea Vukmirović i Maja Curavić.

Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama marke „Rivage Line“ u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke omogučio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra športa i ljepote DEA iz Zagreba.
Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu te stol ocjenjivačkog suda aranžira „Cvjetarna Lavanda“
Aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda.

Nagradni fond:
Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja.

Kraljica Jadrana 2015. – dobiti će poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00kn, poklon bon od glavnog pokrovitelja hotelskog poduzeća „Imperial d.d. Rab“ te druge brojne vrijedne nagrade.
I Princeza – poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00kn te druge vrijedne nagrade
II Princeza- poklon bon od europskog centra športa i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 2.500,00kn te druge vrijedne nagrade

Na izboru Kraljice Jadrana 2015. uz glazbena imena poput Alena i Tare Bičević,naši posjetitelji imat će priliku uživati u nastupu popularne plesne skupine „Megablast“.
Koreografiju izbora pomno je osmislila Marijana Dabo Percan iz modne agencije „Tijara“.

Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinut će se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“. Za zvjezdani Look zaslužan je make up „Roberta“ sa najnovijim stilovima šminkanja. Na sjajan izlet uz dobro raspoloženje i živopisan krajolik vodi nas „Glass katamaran Grga“ koji će djevojkama predstaviti morsko dno Jadrana, gdje će zasigurno uživati u prizoru igre umiljatih dupina.

Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“ gdje će se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

O daljnjem protokolu biti ćete obaviješteni na vrijeme kao i o svim zbivanjima.
Nadamo se da prepoznajete naša nastojanja u cilju prezentacije ljepote Jadrana,pa tako i ljepote naših djevojaka.
Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2015. po rednim brojevima:

RB IME PREZIME

 1. Isabella Rokvić
  2 Lucija Rak
  3 Sara Matec
  4 Anamarija Juračić
  5 Antonija Barišić
  6 Katarina Muše
  7 Nina Jelenković
  8 Tina Burić
  9 Suzana Violić
  10 Ena Dellabernardina
  11 Luisa Lucrezia Ušić
  12 Sara Dilber

L.