Bodeži GS pobjednici ljetne boćarske lige!

0

U prekrasnom ambijentu pred punim boćalištem Caffe bara Miro odigran je finalni meč između starih rivala Kaniške i Bodeža Gs.
Od samog starta utakmice Bodeži su pokazali svoju kvalitetu nametnuvši igru za koju branitelj naslova Kaniška jednostavno nije imala riješenje.
Prvi set Bodeži Gs odigrali su kao u transu dozvolivši Kaniškoj svega šest punata.
U drugoj dionici Bodeži se odvajaju na pokazalo se nedostižnih 10-2 što je bilo dovoljno za ogromnu prednost od 2:0 u setovima.
Treći, pokazalo se i posljednji set bolje otvara prošlogodišnji slavljenik Kaniška i odlazi na ogromnih 13-3,ali Bodeži se ne predaju te serijom 13-0 u stilu okončavaju finale i sasvim zasluženo osvajaju ljetni memorijal.

REZULTAT FINALNE UTAKMICE
KANIŠKA 0:3 BODEŽI GS (6:16,13:16,13:16)

Oglas

Nakon osvojene zimske lige Bodeži Gs su se okitili i ljetnom postavši najuspješnija ekipa u gradu Gospiću.
Poslije finalne utakmice organizator HVIDR-a i Caffe bar Miro uručili su pehare i nagrade najboljem igraču (Mate Šmić BARBARI) kao i prvim trima ekipama.
Organizatori se ovim putem zahvaljuju svim sudionicima na fer i sportskom ponašanju, gledateljima na prekrasnom bodrenju svojih fanova i uz nadu kako će se ovaj tradicionalni memorijal u čast Herojima grada Gospića koji su dali svoj život za naš grad i našu Domovinu igrati i u buduće.

L.O./M.M.