Boris Luketić: “Još jednom ponavljam – na reket ne pristajem”

Da se novinarstvom danas može baviti svatko pokazuju posljednji napisi na blogu Željka Popovića. Taj lokalni “novinar-specijalac” u nastavku svog obračuna sa neistomišljenicima ne bira sredstva.

Posljednji članci u kojima Popović na najgori mogući način obmanjuje javnost uvredama i neistinama o načelniku Plitvičkih jezera Borisa Luketića izazvao je zgražanje ono malo čitatelja koji posjećuju portal “Slobodna Lika”. Koristiti privatni medij za razračunavanje s ljudima, vrijeđajući njih i njihove obitelji-novinarstvo je bez presedana. Postavlja se pitanje hoće li se HND konačno zapitati smije li svatko tko plati članarinu i bavi se novinarskim poslom biti član te uvažene strukovne asocijacije kao u ovom slučaju?!

Nastavak ispod oglasa

Da na reket ne pristaje ponovno nam je potvrdio Boris Luketić. U kratkoj izjavi za naš portal ističe kako se veseli susretu s Željkom Popovićem – na sudu.

– Prije nekoliko dana sam dobio ponudu za oglašavanje povodom Uskrsa na portalu Slobodna Lika. Na to nisam pristao i od tada su počeli napadi na mene i Općinu. Zanima me što bi navedeni novinar pisao da sam pristao na njegovu ponudu? Zasigurno to da sam najbolji, a općina najuspješnija. Još jednom ponavljam- na reket ne pristajem, a ovakvo novinarstvo je dno dna. Neki ljudi moraju biti svjesni da su ta vremena iza nas kada se moglo nekoga ovako ucjenjivati, vjerujem u pravdu i Hrvatsko pravosuđe. Iskreno me zanima što će sljedeće izmisliti. Ovo je jednako žalosno i smiješno što čitam na njegovom portalu, sad je uključio i državno odvjetništvo u svoje besjede, da se bojim takvih sitnih duša kao što je Popović nosio bih sprej za komarce, i ovo je moje posljednje javljanje na temu tog nazovi portala jer ipak imam svoje dostojanstvo, kazao je Luketić ističući kako će zbog objeda na svoj račun i štete koje nanosi ugledu Općine i njemu osobno Popovića tužiti.

L.O.