„Božić na fejsu“

Godina što je na izmaku ostat će nam u pamćenju po brojnim uspjesima i aktivnostima  nekoliko udruga s područja Gospića. Među njima svakako valja istaknuti „Pčelice“, Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju. Marljivi rad i brojne akcije opravdale su sam naziv udruge koja ovu godinu želi uresiti s još nekim važnim i vrijednim akcijama.

Humanitarna predstava  „Božić na fejsu“ bit će spomenuti nastavak jednog sjajnoj cjelogodišnjeg serijala. Pri tome „Pčelice“ rješavaju tehnički i organizacijski  dio predstave, dok cijeli sadržaj predstave nose učiteljice i učenici Osnovne škole dr. Jure Turića i Područne škole Lički Novi. U povijesti „Pčelica“ u radu su im pomogli  mnogi, posebno Grad Gospić i neizostavno OŠ dr. Jure Turića. Predsjednica „Pčelica“ Željka Šikić:

Nastavak ispod oglasa

-Oni nam pomažu  od početka rada Pčelica i svesrdno nas   podržavaju. Baš kao što se na naš poziv za pomoć u mnogim akcijama odazivaju gradska poduzeća i ustanove, mnogi privatnici i ljudi dobre volje. Veliko hvala svima.  Vjerujem da će „Božić na fejsu biti odlična predstava. Humanitarnog je karaktera, a posjetitelji će nakon predstave po želji moći ostaviti dobrovoljni prilog za rad Udruge. Još jednom velika hvala svima koji nas podržavaju, a među njima ste i vi sa portala „Lika  online“, rekla je Željka Šikić.

Već smo sada znatiželjni kakvu će nam to  poruku poslati ova moderna priča. Pogledajmo je u što većem broju 9.  prosinca u dvorani Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ s početkom u 19 sati.

M.S.