Doživite božićnu čaroliju na Plitvičkim jezerima

Ukoliko želite doživjeti Božićnu čaroliju daleko od gradske vreve, onda je priroda Nacionalnog parka Plitvička jezera, uz nezaobilazne delicije ličkog kraja pravi izbor za vas.

Kamp Borje je savršeno mjesto za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice.

Nastavak ispod oglasa

Nalazi se u okruženju planine Ličke Plješivice i šumovitog brda Mrsinj, a svojim se izgledom savršeno uklapa u vizuru zaštićenog područja Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Klizalište i gastro ponuda

U razdoblju od 13.12.2019. do 12.01.2020. posjetitelji će moći uživati u klizalištu i gastro ponudi u kojoj će se moći kušati adventski burger, plitvičke kobasice u pecivu, sarmu, grah i zelje, plitvičke germknedle s ličkim šljivama, kuhano vino, kuhanu rakiju, čaj, toplu čokoladu,…

Klizalište će za posjetitelje biti otvoreno od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 12 do 22 sata, odnosno od petka do nedjelje od 10 do 23 sata. Adventske kućice će raditi u vremenu od 10 do 23 sata.

Iz Nacionalnog parka napominju kako će uz navedena događanja, ulaznica za posjet nacionalnom parku Plitvička jezera iznositi 60 kuna za individualne posjetitelje, odnosno 55 po osobi za grupne posjete.

Dođite na Plitvice i doživite zimsku idilu nacionalnog parka Plitvička jezera.

L.O./JUNP