Božićnice Grada Otočca socijalno najugroženijim umirovljenicima

0

Povodom nadolazećih Božićnih blagdana gradonačelnik Otočca Goran Bukovac  odlučio je pomoći socijalno najugroženijim  umirovljenicima s prebivalištem na područja Grada Otočca i dodijeliti poklon bon. Ova pomoć podijeljena je u tri kategorije pa će umirovljenici čija su primanja do 950 kuna dobiti poklon-bon u vrijednosti od 500 kuna. Umirovljenici čije su mirovine iznad 950 kuna dobit će poklon-pon u vrijednosti od 300 kuna, oni čija je mirovina iznad 1200 do 1500 kuna dobivaju poklon-bon od 100 kuna.

Umirovljenici koji zadovoljavaju ove kriterije trebaju se javiti u Ured gradonačelnika Grada Otočca u vremenu od 8 do 14 sati, od 6. do 17. prosinca 2021. . Pri tome trebaju podnesti  Zahtjev za ostvarivanje prava na poklon bona s priloženom dokumentacijom: osobnu iskaznicu, odrezak od zadnje mirovine na kojem se vidi iznos mirovine i OIB –jedinstveni identifikacijski broj.

Prilikom ulaska u zgradu Gradske uprave obavezno je poštivanje epidemioloških mjera: pravilno nošenje zaštitne maske za lice i dezinfekcija ruku te predočenje COVID potvrde (potvrda o cijepljenu ili potvrda da ste preboljeli Covid-19 ili Potvrda o testiranju koja dokazuje da je rezultat testa negativan i koja nije starija od 48 sati (72 sata za PCR testove). 

L. O.