Branislav Šutić objavio kandidaturu za predsjednika GO HDZ Otočca

24
predsj. TO HDZ Donji Grad Dragica Rogić
predsj. TO HDZ Donji Grad Dragica Rogić

U ribičkom domu u Šumećici održana je Izvanredna izborna skupština TO HDZ Donji Grad kojoj je nazočio iznenađujuće veliki broj HDZ-ovaca, od kojih znatan broj nije mogao ni ući u prostoriju gdje se skupština održavala. Nazočne je pozdravio Povjerenik GO HDZ Otočac Ivica Miletić nakon čega se prišlo radu Izborne skupštine.
Na Izbornoj skupštini bila su dva kandidata za predsjednika TO HDZ-a Donji Grad Dragica Rogić i Mario Barković. Prebrojavanjem glasova, Dragica Rogić dobila je 72 glasa, a Mario Barković 32 glasa, čime je Dragica Rogić postala predsjednica TO HDZ Donji Grad.
U Izvršni odbor TO HDZ-a Donji Grad izabrani su Brajković Ivan-Volan, Cvitković Mladen-Majstorina, Francetić Ivan-Fric, Marković Tomislav-staklar, Matasić Nikola, Prša Željko, Sušić Ivica i Žubrinić Ksenija.
Tajnim glasovanjem izabrano je 18 izaslanika za Gradsku skupštinu HDZ-a: Bakarić Ivan, Brajković Vedran, Cipek Karla, Cvitković Dragica, Draženović Tomislav, Josić Ivana, Kostelac Silvana, Marković Tomislav, Matasić Nikola, Mesić Anita, Mesić Mikica, Prša Jadranka, Prša Željko, Sušić Lidija, Vidmar Dane, Vukelić Ivan, Žubrinić Ksenija i Žubrinić Mario.
Nazočnima se potom obratio Branislav Šutić koji je kazao da na temelju brojnih razgovora u zadnjih nekoliko dana s članovima HDZ-a Otočca javno objavljuje svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a Grada Otočca.

D.P.

Oglas