Naslovnica Politika Branko Hrg: “Lika je prosperitetan kraj spreman povući novac iz EU”

Branko Hrg: “Lika je prosperitetan kraj spreman povući novac iz EU”

4

GOSPIĆ- Tijekom dva dana u središtu Ličko-senjske županije boravila su dva stranačka čelnika. Nakon predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, u Gospiću je danas boravio prvi čovjek Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg. U dvorani Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ Hrg se sastao sa stranačkim kolegama sa gradske i županijske razine.
Predsjednik Hrg, predsjednik ŽO HSS-a Zlatko Fumić, gradonačelnik Gospića Petar Krmpotić i lokalni stranački čelnici potom su se zaputili u Trnovac, do mjesta na kojemu je 9. travnja 1936. mučki ubijen Karlo Brkljačić-Kacan, popularni narodni tribun i zastupnik HSS-a u Hrvatskom saboru. Na mjestu gdje je Kacan ubijen u naručenom političkom ubojstvu, članovi HSS-a podigli su spomen-obilježje koje je obnovio Grad Gospić, a na kojem je danas položen vijenac i zapaljene svijeće u znak poštovanja i za sjećanje na ubijenog Kacana, jednu u nizu žrtava članova HSS-a.
Osvrćući se na svoj dolazak, Branko Hrg je istaknuo kako je Lika prosperitetan kraj koji može izvući ogromne novce iz programa ruralnog razvoja EU. Upitan za komentar o ŽO HSS-a Ličko-senjske županije Hrg je kazao kako je HSS u Lici određeno vrijeme stagnirao, ali predvođeni novim predsjednikom na lokalnoj razini očekuju dobre rezultate.
– Mi očekujemo i na nacionalnoj razini da će ova naša koalicija pobijediti i da ćemo imati dovoljan broj mandata da formiramo stabilnu vlast u RH, istaknuo je Hrg.
Predsjednik ŽO HSS-a Zlatko Fumić kazao je kako HSS na razini županije stoji sve bolje i bolje, kao i to da se svakim danom HSS-u pridružuje sve više mladih članova. Na upit o koaliciji na županijskoj razini Fumić je kazao kako je istom zadovoljan.
H. J.

4 Komentari

  1. „Tko se skrio magarac je bio“. Vide Hss-ovaca iz Otočca, skrivaju se , pogotovo gpsn. Savjetnik rasadnika za uhljebljivanje.

  2. da kad bi se projekti sami pisali,a pisati projekte EU nije isto sto i frezanje,tarunajnje muženje krava ili pravljenje sira…

  3. j se cudim politickom dilentatizmu vodstva stranke HSS d ane vide da mu neki clanovi drasticno ruse ugled i rejting i da su to sebicni paraziti

Comments are closed.