-
-

Jutros oko 11:20 strašan zločin zadesio je Donji Kosinj u općini Perušić. Kako doznaje portal Lika online, bivši policijski službenik M.V. (53) nakon fizičkog obračuna s bratom M.V. (61) zaputio se u kuću po pištolj iz kojega je u nesretnog brata ispalio četiri hica.
Dojavu o ubojstvu policija je zaprimila od ubojice, koji ih je prema riječima svjedoka čekao uz tijelo ubijenog brata. Osumnjičenog za ubojstvo hitna je prevezla u bolnicu zbog ozljeda glave koje je zadobio prilikom fizičkog obračuna.  Iz okupljenog mnoštva sumještana nedaleko mjesta zločina mogle su se čuti svakojake verzije događaja. Sumnja se kako bi motiv ubojstva mogao biti neriješen imovinsko-pravni odnos pošto je ubijeni M.V. kopao temelje za novi zid koji je njegov dio dvorišta dijelio od bratova.
Ubijeni M.V. posljednjih je 30 godina živio u Kanadi, gdje ima ženu i dvoje djece. Očevid na mjestu događaja obavila je lička policija, a zamjenik županijske državne odvjetnice iz Karlovca Mladen Krajačić  potvrdio nam je da je do ubojstva došlo iz vatrenog oružja, ne ulazeći u detalje niti u motive kaznenog djela. Istraga kojom bi se trebali rasvijetliti svi detalji tragedije je u tijeku, a smrtno stradali 61-godišnjak će biti prevezen na obdukciju.

H.J./L.O.

MjestoubojstvaLo