BRINJE Župan Milinović i načelnik Fumić potpisali Ugovor o adaptaciji prostora ambulante u Brinju

Ličko-senjski župan dr. Darko Milinović i načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić potpisali su danas u Brinju Ugovor o suradnji između Općine Brinje i Ličko-senjske županije na zajedničkom projektu adaptacije objekta primarne zdravstvene zaštite u Općini Brinje. Ukupna vrijednost ovog projekta je oko 700 tisuća kuna. 500 tisuća kuna dolazi od resornog ministarstva, dok će Županija i Općina ovaj projekt sufinancirati u iznosu od oko 200 tisuća kuna.

Načelnik Fumić izrazio je zadovoljstvo zajednički provedenim projektom. Istaknuo je kako je Općina Brinje po broju prijavljenih projekata vodeća općina u županiji. Fumić je ponovno naglasio da je suradnja Općine Brinje i Ličko-senjske županije vrlo dobra.

Nastavak ispod oglasa

Župan Milinović pozvao je sve nebitno na “boju” političkog dresa da prihvate županiju kao partnera. Kazao je da u županijskoj blagajni ima 1.6 milijuna kuna više prihoda nego što je planirano, te je istaknuo da će županija ove godine financirati sve projekte koje prođu.

Milinović je na kraju uputio poziv svim gradovima i općinama da u pripremanju projekata koriste resurse LIRA-u.

Na potpisivanju ovog Ugovora nazočna je bila i direktorica LIRA-e Martina Šuper i ravnatelj DZ Otočca dr. sc. Branislav Šutić.

L.O.