Nakon što smo nedavno prenijeli informaciju o krađi veće količine el. kabela iz skladišnog prostora na području Senja, slično se opet dogodilo. Ovoga puta lopovi su u Krivom Putu, grad Senj, provalili u ograđeni prostor u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Senju i ukrali agregat za struju
Dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena i na području Karlobaga gdje je jedna osoba prošla s tek lakšim ozljedama. Ona s teško ozlijeđenom osobom dogodila u Kuterevu kada je 30-godišnji mještanin bez dozvole i položenog ispita vozio motocikl bez korištenja zaštitne kacige i iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad motociklom i završio van kolnika. Teško je ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Ovoga se vikenda također vozilo podosta brže od ograničenja pa je evidentirano ukupno 106 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Vikend je ponovno bio u znaku fizičkih obračuna na području Gospića (3), te tučnjavama na području Otočca (1) i Karlobaga (1).
Dobra je vijest ponovno vezana uz dragovoljnu predaju streljiva. Tijekom proteklog vikenda građani u Gospiću i Korenici predali su ukupno 805 komada raznog streljiva. U subotu je jedan Koreničanin na lokalitetu Gradina pronašao čak 3 neeksplodirana topovska zrna. Policija je u sva tri slučaja preuzela municiju i uskladištila je do uništenja.

L. O.