Caritas dijelio pomoć potrebitima

Na treću nedjelju došašća koja se u liturgiji zove ‘Gaudete – Radosna i Nedjelja Caritasa’, jučer je sv. misu predvodio u gospićkoj katedrali Navještenja blažene djevice Marije gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić, a koncelebrirali su generalni vikar i župnik gospićki mons. Marinko Miličević te tajnik i kancelar preč. Mišel Grgurić. 

Biskup je propovijed završio riječima: „Tko iskreno pita Gospodina i iskreno želi odgovoriti na ono što mu Bog kaže, takva osoba ima budućnost bez obzira na grješnu prošlost koju je imala. Nema grješnika koji ne bi mogao postati svetac, ako odluči promijeniti svoj život. Doduše, ne događa se to preko noći, ali je bitno krenuti putom obraćenja. Bog mu jamči da će, uz njegovu pratnju, sigurno stići na cilj. Amen.“

Nastavak ispod oglasa

Na sv. misi sudjelovale su i obitelji koje su u Caritasu izdvojili za pružanje pomoći. One su se nakon sv. mise susrele u dvorani Caritasa s biskupom Križićem koji im je uručio novčanu pomoć i zadržao se s njima i djelatnicima Caritasa u druženju i razgovoru.

L.O.