Četiri krađe i pronalazak mine iz II. svjetskog rata

Noću, 3./4. travnja u mjestu Vrhovine, Grad Otočac, nepoznati  lopov provalio je benzinsku postaju u vlasništvu INA-e, iz koje je pokrao alkoholna i bezalkoholna pića te grickalice.

U razdoblju od 31. ožujka do 3. travnja 2018. godine u mjestu Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u vlasništvu 53-godišnjakinje iz Novalje iz kojeg je otuđio aparat za gašenje požara. Savjestan neki lopov, pridržava se sigurnosnih odredaba protiv požara!

Nastavak ispod oglasa

Počele su krađe šume. U razdoblju od 15. ožujka do 2. travnja 2018. godine u mjestu Podum, Grad Otočac, nepoznati sjekač posjekao je 15 stabala graba u vlasništvu 68-godišnjeg državljanina Srbije.

Dogodila se još jedna krađa ogrjevnog drveta kada je u  razdoblju od 26. do 30. ožujka 2018. godine na Udbini, nepoznati lopov  iz dvorišnog objekta vlasništvo 50-godišnjaka iz Ličkog Osika pokrao oko 3 metra usitnjenog ogrjevnog drveta.  Zima je bila doista vrlo duga i hladna.

Zanimljiva vijest stiže iz Gospića gdje je konstatirano narušavanje javnog reda i mira počinjeno  kršenjem naredbe o fotografiranju određenih mjesta. Špijune sve na okup!

Jučer je građanin na području Karlobaga dragovoljno predao manevarski metak, spremnik za streljivo i devet inicijalnih kapisli, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske preuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

To je bila dobra vijest, a ona manje dobra stiže nam iz Senja. Jučer prilikom čišćenja groblja u Senju, djelatnici Komunalca d.o.o. Senj  u travi su pronašli minobacačku granatu zaostalu iz II svjetskog rata, koju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PULS/L. O.