Članovi Ruxa opet ruše rekorde!!!

Rux Team Klub Gospić nastavio je po starom. U njihovom slučaju to znači da se i dalje nižu sjajne pobjede i da u njihovom slučaju nema iznenađenja. Zadnje Međunarodno takmičenje u Vukovaru, disciplina bench press, ili takozvani potisak s klupe, opet je Ličane okitilo kolajnama. Hrvoje Rogić je sve potukao i bio apsolutni pobjednik među juniorima. Svih 8 natjecatelja koliko ih je RUX poveo iz Grada heroja u Grad heroj, ostali su zapaženi po nevjerojatnim podvizima.
U ekipi su bile i 3 djevojke. Antonela Perković nastupila je po prvi put na ovakvom natjecanju u kategoriji do 47 kg i 18 godina, a podigla je 40 kilograma „bench“ i osvojila 1. mjesto i tako postavila državni rekord u toj kategoriji. Nikolini Grbac ovo je također bilo prvo natjecanje u kategoriji do 57 kg. Podigla je 50 kg bench i osvojila 2. mjesto na takmičenju. Treća Ličanka bila je Marija Tonković koja je postavila novi državni rekord, osvojila 1. mjesto u kategoriji do 63 kg senior jer je podigla 43 kg bench .
Antonio Jelinic-Ćiban najmlađi je natjecatelj Rux Teama i bilo mu je ovo prvo natjecanje. U kategoriji do 59 kg kadet, sa 17 godina srušio je državni rekord podigao 87.5 kg bench i dakako osvojio 1. mjesto! Mario Jovanović osvojio je 1. mjesto i također srušio državni rekord u kategoriji do 74 kg junior jer je podigao bench 130 kg. Hrvoje Rogic s početka ove priče, osvojio je 1. mjesto, postavio novi državni rekord u kategoriji do 83 kg junior jer je podigao impresivnih 152.5 kg bench. Alen Borčić u kategoriji do 120 kg senior osvojio je 2. mjesto podigavši 170 kg bench.
Predsjednik kluba Marijo Rukavina-Rux skromno dodaje da članove kluba čekaju novi izazovi, naporni treninzi i novi državni rekordi.
-Nastavljamo dalje s pripremama za Međunarodno natjecanje u Đurđevcu koje se održava 28. lipnja. Ovo je sjajna ekipa i obećavamo nove rekorde i izlazak na natjecanja s nekoliko novih natjecatelja „Rux teama“!!!

L. O.