Danas je u Policijskoj postaji Gospić prijavljen nestanak Ivana Tomašineca (1942.) koji je krenuo na put iz Karlobaga za Zagreb, osobnim automobilom marke Citroen C-Croseer, registracijske oznake ZG 2688 DZ

Nestala osoba evidentirana je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (www.nestali.hr), a visok je 172 cm, srednje tjelesne građe, sijede kose.

Danas je također prijavljen nestanak Alexandra Milovanovića (1973.) koji se udaljio sa adrese Ponori 60, Grad Otočac, sa osobnim automobilom marke Nissan, tip Navaro, crne boje, registracijske oznake GS 736-CH.

Nestala osoba evidentirana je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (www.nestali.hr – http://www.nestali.hr/default.aspx?id=22&osoba_id=6913), a visok je 175 cm, srednje tjelesne građe, kraće prosijede kose, smeđih očiju.

Također je prijavljen i nestanak Josipa Majera (1995.) koji se udaljio sa adrese Švica 89, Grad Otočac, kako bi se našao sa Alexandrom Milovanovićem. Evidentiran je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (www.nestali.hr – http://www.nestali.hr/default.aspx?id=22&osoba_id=6914), a visok je 180 cm, srednje tjelesne građe, crne kratke kose, smeđih očiju.

Molimo građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestalim osobama da to jave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

P.U./L. O.