Danas Uskršnja priča na Grabovači

Iz Turističke zajednice Općine Perušić i  Pećinskog parka Grabovača podsjećaju kako danas, 2. travnja  priređuju vrlo atraktivan i ranolik program povodom manifestacije pod nazivom  „Uskrsa na Grabovači“.

Posjetitelji svih uzrasta zasigurno će uživati u uskrsnom „šarenom gnijezdu“ s  kokama, pilićima, pisanicama, zečićima, vjenčićima i košaricama. Dio je to bogate dekoracije koju su izradile vrijedne ruke dječice  na uskršnjim radionicama u Narodnoj knjižnici Općine Perušić proteklih mjesec dana. Ono što je najviše razveseliti najmlađe svakako je potraga za skrivenim pisanicama u kojima ih očekuje skriveno slatko iznenađenje, ali i natjecanje u „tucanju jaja“, odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici… Na radionicama će oni najmlađi izrađivati zečiće te bojati pisanice od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera . S njima  će se kititi grane, a šarena jaja moći će ponesti kući. Za one velike, tu je kotlić i zabava uz DJ-a.

Nastavak ispod oglasa

Pećinski park Grabovača  ponovno organizira i Dane otvorenih vrata s promotivnim cijenama individualnih ulaznica od 2. do 22. travnja po  30 kuna, a danas je svima je omogućen besplatan posjet špilji Samograd.

P.P./M. S.