Danas zadnji rok prijava za edukaciju

Kako smo već javljali, Turistička zajednica Karlobag ovoga vikenda priređuje još jednu korisnu edukaciju. Ovoga puta riječ je o sustavu evisitor, novom i obaveznom sustavuprijave i odjave turista, kao i administrativnom poslovanju iznajmljivača privatnog smještaja.

Uvođenje novih sustava i edukacija vezani su uz sve intenzivnije povećanja broja iznajmljivača soba i apartmana na području općine Karlobag. Skup će se održati u subotu, 14. svibnja u hotelu „Zagreb“,u kongresnoj dvorani s početkom od 10 sati. Edukacija je besplatna za sve sudionike, a provodi je tvrtka „Interligo“ d.o.o. iz Splita, na čelu sa Anamarijom Cicarelli, ovlaštenom edukatoricom za sustav evisitor. Riječ je o elektroničkom sustavu prijave i odjave turista koji je obavezan za sve iznajmljivače, uz administrativno poslovanje obiteljskog smještaja. Predviđeno vrijeme trajanja edukacije je 90 minuta.

Nastavak ispod oglasa

Potvrda dolaska na radionicu traje zaključno do danas, 12. svibnja do 15 sati. Prijave se vrše telefonskim ili elektroničkim putem na brojeve telefona/ mobitela : 053/ 694 251; 098/ 639 318 ili na e-mail:tzokarlobag@gmail.com

L. O.