Danijel Srb (HSP): „ Dajemo potporu Mariu Barkoviću“!

Nastavak ispod oglasa

Otočac – Danas je Grad Otočac posjetio u pratnji predsjednika ŽV HSP LS županije Berislava Gržanića  predsjednik HSP Danijel Srb. Povod njegovog dolaska u Otočac, kako je rekao, je da pruži javnu podršku kandidatu za gradonačelnika Otočca Mariu Barkoviću. Na tiskovnoj konferenciji nazočnima se obratio kandidat za gradonačelnika Mario Barković koji je rekao da tijekom zadnjih dva dana od protukandidata nezavisne liste Stjepana Kostelca dolaze samo laži i obmane na račun njihovih privatnih života, zdravstvenog stanja a ništa ne govore o viziji grada, o budućnosti. Najžalosnije je da se u neki tkz. budući tim pozivaju i dosadašnji kandidati koji o tome nemaju pojma, koji o tome nisu ni obavješteni, a on ih je jednostavno sam uzeo i kao takve proziva a da oni s njim nisu sklopili nikakve dogovore, što potvrđuju i izjave SDP-a i HNS-a koji nemaju nikakve veze s tim, jer ako nekoga podržavaju oni će to sami izjaviti, rekao je Barković.

Saborski zastupnik Milan Jurković rekao je da će sklopiti postizbornu koaliciju sa HSP-om, a kad je riječ o protukandidatu Stjepanu Kostelcu i vođenju njegove kampanje, Jurković drži da je ona ispod svakog nivoa. Ona mi sliči na „lud, zbunjen, normalan, trajla be, trajla be, šefko refko bacaju bombe, a tako i Stipa i Surla bacaju prljave bombe koje siguran sam, naši birači, dragovoljci i simpatizeri znaju prepoznati i znaju o kome se radi, rekao je Jurković.

         

Danijel Srb predsj. HSP-a
Danijel Srb predsj. HSP-a

           „mi smo danas u Otočcu kako bi dali potporu Mariu Barkoviću kao kandidatu za gradonačelnika Grada Otočca u drugom krugu izbora. Danas u Hrvatskoj postoji snažna podjela u društvu, gdje mnogi ne shvaćaju da hrvatska država nije sama po sebi neupitna činjenica. To se vidi iz nedavnog priopćenja koje je objavio predsjednik foruma mladih SDP-a Korčule u kojem je naveo „ sada mogu slobodno reći da mrzim ovu državu“. Činjenica da se čelništvo SDP-a na nacionalnoj razini nije o tome očitovalo govori nešto drugo, govori o tome na koji način oni promišljaju u cjelini hrvatsku danas. Ako jedan predsjednik mladeži daje takve izjave, to govori da se oni kreću u jednom društvu koje nažalost javno to ne govore ali misle. I zbog toga, u ovom drugom krugu izbora za dužnosti gradonačelnika i župana, svi hrvatski domoljubno orjentirani birači moraju znati za koga glasaju. Zbog toga smo i mi danas u Otočcu, zbog toga i mi podupiremo Maria Barkovića za gradonačelnika“ rekao je Danijel Srb.

Dražen Prša