Naslovnica Gospić Darinko Kosor: „Brojni su hrvatski građani hrvatski mučenici“

Darinko Kosor: „Brojni su hrvatski građani hrvatski mučenici“

3
Ante Franić i Darinko Kosor
Ante Franić i Darinko Kosor
Ante Franić i Darinko Kosor

GOSPIĆ – Vodstvo Mladih HSLS-a u društvu predsjednika stranke Darinka Kosora i predsjednika ŽO HSLS-a Ličko-senjske županije Ante Franića posjetilo je Gospić, gdje je održana sjednica Središnjega vijeća na kojoj se raspravljalo o budućim aktivnostima stranke.
Darinko Kosor u izjavi za medije kazao je kako danas nakon mise za hrvatske mučenike možemo zaključiti da su, nažalost, brojni hrvatski građani hrvatski mučenici.
– Liku ne muče samo gospodarski, nego i demografski problemi. Ljudi nemaju posla i odlaze i to je problem. Očekujem da se svi, ponajprije aktualna državna vlast, umjesto demagogijom, počnu baviti ozbiljnim poslom i omoguće nova zapošljavanja, kazao je Kosor.
Toni Garac, predsjednik mladih liberala, nakon sastanka  kazao je kako će mladi liberali na aktivan način sudjelovati u kampanji za parlamentarne izbore. Također ističe kako su  odlučno spremni pomoći u prikupljanju potpisa za referendum o monetizaciji autocesta kojeg je najavio Cestarski sindikat i kojeg u cijelosti podržavaju.
Predsjednik ŽO HSLS-a Ante Franić pozvao je sve političke stranke u Lici za stol kako bi počeli raspravljati o ozbiljnim temama, a ponajprije o gospodarstvu, jer će, prema njegovim riječima, u suprotnome Lika ostati bez ljudi.
– U stvarnosti u Lici nema gospodarskog rasta. Gospodarstvo je na koljenima i mladi odlaze. Dakle, Lika živi isti život – nezaposlenost i besperspektivnost. Bitne su ideje i opstanak života na ovim prostorima, zaključio je Franić.
L.O.

 

 

3 Komentari

  1. Kao u Zagrebu cvijeta cvijeće, svi rade i imaju po 2000$.
    uhljebio se Kosor kod Bandića pa prodaje pamet,spas je valjda u fontanama.

  2. Demografski problem HSLS će u Lici rješit homo brakovima za koje se zalaže. Kosor je danas viđen u Udbini pa će sigurno u CHM on biti vjenčani kum prvim homićima koji će tamo reći svoje sudbonosno da. Pa da vidiš onda klinaca ko u priči.

  3. Strašan skup. Sa gostima i domaćini skoro pa 20 ljudi. To nam je treća politička snaga u županiji. A među domaćima sve striučnjaci.

Comments are closed.